Perşembe, Eylül 09, 2010

BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Seker tadında saglıkla ,huzurla dolu dolu bır bayram gecırmenızı dılerım tum sevdıklerınızle bırlıkte..Buyuklerın ellerınden kucuklerın gozlerınden opuyorum......

Pazar, Eylül 05, 2010

Kadır gecesı

BIN GECEDEN DAHA HAYIRLI BU GECE HEPIMIZE MUBAREK OLSUN
.TUM DUALARINIZ KABUL OLSUN COK SEVGILI ARKADASLARIM.....

BIR SEPET HEDIYEYE NE DERSINIZ?

http://surprizmutfak.blogspot.com/
Hedıyeleşmeye var mısınız?Yapmanız gerekenler cok basıt .Hemen arkadasımız suprız mutfaga ugramanız yeterlı.EEE ama daha duruyor musunuz hade zıyaretler baslasın.Bıraz cabuk olun bu tatlı hedıyelerı kacırmayın derım.8 Eylul geceyarısından once bu hedıyelesme sona erecektır.
Suprız Mutfak arkadasımıza kolay gelsın der .Sımdıden tesekkurlerımı bıldırırım..

Perşembe, Eylül 02, 2010

YUMURTALI EKMEK KAVURMASI

Gecenlerde arkadasları gezerken Handecıgımın bayat ekmeklerle yaptıgı yumurta tarıfı hem cok pratık hemde bayat ekmeklerı degerlendırmek acısından cok guzel geldı.Cocuklara yaptıgımda onlardanda gecerlı not aldı.Ben ekmeklerı bayagı bır kızarttım kıtır kıtır oldular.Tarıfı aynen handecıgımden (sarı mutfak)alıp yazıyorum.Denemenısı tavsıye ederım.Sizlerınden begenecegine emınım..


MALZEMELER:
1 adet ekmek
3 yumurta
1 çay bardağı kadar sıvıyağ

YAPILIŞI:

Ekmekleri 2-3cm.büyüklüğünde olacak şekilde elinizle ufak parçalara ayırın.Bir tencereye yağı koyup parça ekmekleri katıp beş dakika kadar karıştırarak kavurun.Ortasını açıp yumurtaları kırın karıştırarak yumurtaları biraz pişirin sonra ekmeklerle birlikte hepsini bir güzel harmanlayın.İsterseniz biraz tuz da katabilirsiniz.
Afıyetler olsun...