Cumartesi, Ocak 05, 2008

YAYINIMIZA BIR SURE ARA...


Arkadaşlar benim bilgisayardan yana pek şansım yok sanırım.Şimdi de harddiski yanmış.Kimbilir tamiri ne kadar sürer.Bu yüzden yeni yılda sizleri ziyaret edip mesaj bırakamdım çünkü alttaki yazımı yayınladıktan kısa bir süre sonra bilgisayarım bir daha açılmadı.Bu yazıyı da kardeşim Hülya'dan yazıyorum.Bilgisayarım onarılana kadar ona gelip gittikçe yazı yayınlamaya çalışacağım.Sizler de neolur beni yalnız bırakmayın ve unutmayın.Espirili olsun diye Hülya resim olarak "Necefli maşrapa" koymamı önerdi.Eskiden TRT'nin arızalarında bol bol izlerdik.Şimdi de ben arıza nedeniyle yayınlarıma bir süre ara vermek zorunda kaldım.Özür dilerim.

10 yorum:

NiNo dedi ki...

canim umarim en kisa zamanda hallolur sorun :( uzuldum cok gecmis olsun hepimizin korkusu Allah korusun kotu bir durum umarim bilgilere bir sey olmaz sevgiler

Yaren dedi ki...

Insal. kisa zamanda problem ortadan hasar vermeden kalkar ve bizde senin tariflerine ve yorumlarina kavusuruz.Iyi bir hafta diliyorum Ozaycim.

Aybike Ceylan dedi ki...

Ozay'cigim,
Insallah hemen olur, ozletme kendini.
Guzel bir hafta diliyor, sevgilerimi gonderiyorum.

Yaren dedi ki...

D A V E T I Y E

Merhaba arkadaslar, bu gün saat 14.00 te Türkiye saati ile 15.00 te AYYA Bayan blogcular kahvesinin acilisi var.Tüm blogcu arkadaslari davet ediyoruz,buyursunlar.

Aynur Yaren

www.ayyachat.blogspot.com

Damak Tadı dedi ki...

İlahi Hülya'm,çok güldürdün beni..
Özay'cığım,inan çok üzüldüm bitanem..Bu gidişle belki yenilersin pc'ni canım..Sen hiç merak etme elimizden geldiğince seni yalnız bırakmamaya çalışırız..
Çok öpüyorum seni ve Hülya'mı..Kendinize çok iyi bakın canım kardeşlerim..

Sevgilerle

MUTFAKISTAN dedi ki...

kisa zamanda hallolur insallah sevgiler

Adsız dedi ki...

Canımmm Özayım,

nedir bu bilgisayardan çektiğin.

umarım kısa sürede hallolur..

öpüyorum.

sevgiler.
www.misssgibi.com

Adsız dedi ki...

selam...umarım en kısa zamanda problemlerini halleder dönersin..
sevgiler...

Fast food kültürüne inat tabakta lezzetler... dedi ki...

Canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bilgisayarın düzelir ve sen yine harika lezzetler hazırlarsın bizimle paylaşmak için.
Sevgiler…

Adsız dedi ki...

canim umarim en kisa zamanda duzelir, su teknoloji dedik ama masallah hep arizalaniyor, bende bikiyom bazen, neyse insallah hal olur, sevgiler.