Çarşamba, Mart 18, 2015

60 Hyundai i10’dan #BiriYakışırSANA!

Sana’sız mutfak olur mu hiç :) Yıllardır mutfaklarımızdan hiç eksik olmayan Sana, 2015’te mutfaklarımızı daha da şenlendireceğe benziyor. Neden mi? Çünkü Sana, 60 şanslıya Hyundai i10 kazandırıyor!
#BiriYakışırSANA kampanyası şimdiden TV’de, billboard’larda, gazetelerde, her yerde karşımıza çıkıyor ve sosyal medyada en çok konuşulan kampanyaların başında geliyor. Eee, Sana ne de olsa 1 değil, 10 değil, tam 60 araba veriyor, “Biri yakışır sana” diyor :) Kampanyaya katılmak için tek yapmanız gereken Sana paketlerinin iç yüzünde veya Sana kaselerinin folyolarında yer alan şifreyi ad, soyad ve adresinizle birlikte 6635’e SMS’le yollamak veya www.sanabirtarifimvar.com adresi üzerinden paylaşmak... Küçük bir hatırlatma: Çekilişe katıldığınız şifreli Sana ambalajlarını ve alışveriş fişlerinizi de saklamayı unutmayın. 60 şanslının araba hayallerini gerçekleştirecek olan Sana’ya teşekkürler!
23 Nisan’a dek sürecek olan kampanya boyunca daha çok Sana, daha çok çekiliş hakkı demek... O yüzden hanımlar, sofralarınızı Sana’lı kekler, börekler ve yemeklerle donatmanın tam zamanı :)
Detaylı bilgi için www.sanabirtarifimvar.com’u ziyaret edebilirsiniz.
Bir boomads advertorial içeriğidir.

7 yorum:

cafemis dedi ki...

Merhaba,neden olmasın,bir tanesi de bizim değil mi?Katılan bloggerlara iyi şanslar diliyorum,sevgilerimle http://cafemis.com

Hüzün Hüzün dedi ki...

Katıldım bu çekilişe, heyecanla bekliyorum sonucu:)

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Hade inşallah Hüzün Sarısı.

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Bol şans.

Bir Dilim Düş dedi ki...

Türkiye'nin en eski margatin markası SANA :)