Salı, Haziran 30, 2015

Serin, hafif, lezzetli...Pakmaya Türk Tatlıları'nın tam mevsimi!

Pakmaya geleneksel lezzetlerin korunmasına özel önem veriyor: Türk Tatlıları serisiyle sundukları çeşitler gerçekten iyi düşünülmüş: Pakmaya Muhallebi lezzetiyle çocukluğumda annemin elinden yediğimi aratmıyor. Damla Sakızlı Muhallebi’de damla sakızının o kendine özgü tadını alıyorsunuz. Pakmaya Keşkül deyince mis gibi bademi hissediyorsunuz. Pakmaya Sütlaç kıvamıyla, lezzetiyle on numara...
Ramazan'da geleneksel lezzetler daha bir rağbet görür. Gözler sofralarda bizden tatlar arar. Pakmaya Türk Tatlılarını mutfağınızdan eksik etmeyin: Yaz sıcağında herkese iyi gelecek serin ve hafif lezzetleri kolayca, hızla, keyifle hazırlayın.
Bitmedi; Pakmaya pratik tarifleriyle de lezzet yardımcınız olacak: www.mutfaginyildizi.com’da birbirinden güzel tarifler var: Beni sorarsanız www.mutfaginyildizi.com’a bakmadan mutfağa girmiyorum.

Perşembe, Haziran 25, 2015

KAYISI MARMELATI


Merhabalar ,uzun bir aradan sonra yaptığım kayısı marmelatlarını hemencecik paylaşayım dedim. Hepimize hayırlı ramazanlar diliyorum. Bahceden toplayıp yapınca lezzeti sanki katlanıyo mu ne ? yoksa bana  mı öyle geliyor yoksa ne dersiniz. Annemlerde Kıbrıs 'tan gelince deymeyin keyfimize. Kalabalıkta buralarla normal olarak ilgilenemiyorum. Artık birazcık beni idare edin. Geçelim mi tarifimize ben reçellerde olsun marmelatlarda olsun hep bu asgıdaki vereceğim tarifimle yapıyorum .Hiç şaşmıyor. Marmelat oluncaeger cok yumuşak değilse sizler kayısıları once blenderden geçirin derim. Ben yumuşakları marmelat yaptığım için  blendere ihtiyaç olmadı.

Cumartesi, Haziran 06, 2015

DEREOTLU POGACA



Guzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum. Bu pratik ve çok nefis poğaçalardan hafta sonu yapmak isteyebilirsiniz.Un olarak son toplantımızda  bize sponsor olan EGEM UNU kullandım.Memmnun kaldım .Gonul rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Tarifimize geçelim.

Cuma, Haziran 05, 2015

"Bitter çikolatanın erimeyeni de varmış..."

Merhaba Sevgili Hanımlar....
Sizi bilmem ama bana göre büyük haber: Bitter çikolatanın erimeyeni de varmış... Yılardır parça çikolatalı kek yaparım, çikolata hep dibe çöker, erir ve kekim mahvolur. Pakmaya’nın bitter parça çikolatası ısıya dayanıklı, fırında erimiyor dediler. Deneyelim, görelim dedim. Sonuç? Harika! Pakmaya bitter parça çikolatalar dibe çökmemiş, erimemiş. Ve kekime şahane bir görsellik katmış. Tadı mı? Tadı enfes, mmm... dolu dolu kakao duygusu...
Pakmaya sadece yenilikçi ve kaliteli ürünleriyle değil birbirinden güzel tarifleriyle vazgeçemediğim lezzet yardımcım. www.mutfaginyildizi.com’da birbirinden nefis tarifler biz hanımları bekliyor.
Size tavsiyem, www.mutfaginyildizi.com’a bakmadan mutfağa girmeyin...

Bir boomads advertorial içeriğidir.