Pakmaya geleneksel lezzetlerin korunmasına özel önem veriyor: Türk Tatlıları serisiyle sundukları çeşitler gerçekten iyi düşünülmüş: Pakmaya Muhallebi lezzetiyle çocukluğumda annemin elinden yediğimi aratmıyor. Damla Sakızlı Muhallebi’de damla sakızının o kendine özgü tadını alıyorsunuz. Pakmaya Keşkül deyince mis gibi bademi hissediyorsunuz. Pakmaya Sütlaç kıvamıyla, lezzetiyle on numara...
Ramazan'da geleneksel lezzetler daha bir rağbet görür. Gözler sofralarda bizden tatlar arar. Pakmaya Türk Tatlılarını mutfağınızdan eksik etmeyin: Yaz sıcağında herkese iyi gelecek serin ve hafif lezzetleri kolayca, hızla, keyifle hazırlayın.
Bitmedi; Pakmaya pratik tarifleriyle de lezzet yardımcınız olacak: www.mutfaginyildizi.com’da birbirinden güzel tarifler var: Beni sorarsanız www.mutfaginyildizi.com’a bakmadan mutfağa girmiyorum.
Salı, Haziran 30, 2015
Perşembe, Haziran 25, 2015
KAYISI MARMELATI
Merhabalar ,uzun bir aradan sonra yaptığım kayısı marmelatlarını hemencecik paylaşayım dedim. Hepimize hayırlı ramazanlar diliyorum. Bahceden toplayıp yapınca lezzeti sanki katlanıyo mu ne ? yoksa bana mı öyle geliyor yoksa ne dersiniz. Annemlerde Kıbrıs 'tan gelince deymeyin keyfimize. Kalabalıkta buralarla normal olarak ilgilenemiyorum. Artık birazcık beni idare edin. Geçelim mi tarifimize ben reçellerde olsun marmelatlarda olsun hep bu asgıdaki vereceğim tarifimle yapıyorum .Hiç şaşmıyor. Marmelat oluncaeger cok yumuşak değilse sizler kayısıları once blenderden geçirin derim. Ben yumuşakları marmelat yaptığım için blendere ihtiyaç olmadı.
Cumartesi, Haziran 06, 2015
DEREOTLU POGACA
Cuma, Haziran 05, 2015
"Bitter çikolatanın erimeyeni de varmış..."
Merhaba Sevgili Hanımlar....
Sizi bilmem ama bana göre büyük haber: Bitter çikolatanın erimeyeni de varmış... Yılardır parça çikolatalı kek yaparım, çikolata hep dibe çöker, erir ve kekim mahvolur. Pakmaya’nın bitter parça çikolatası ısıya dayanıklı, fırında erimiyor dediler. Deneyelim, görelim dedim. Sonuç? Harika! Pakmaya bitter parça çikolatalar dibe çökmemiş, erimemiş. Ve kekime şahane bir görsellik katmış. Tadı mı? Tadı enfes, mmm... dolu dolu kakao duygusu...
Pakmaya sadece yenilikçi ve kaliteli ürünleriyle değil birbirinden güzel tarifleriyle vazgeçemediğim lezzet yardımcım. www.mutfaginyildizi.com’da birbirinden nefis tarifler biz hanımları bekliyor.
Size tavsiyem, www.mutfaginyildizi.com’a bakmadan mutfağa girmeyin...
Bir boomads advertorial içeriğidir.
Sizi bilmem ama bana göre büyük haber: Bitter çikolatanın erimeyeni de varmış... Yılardır parça çikolatalı kek yaparım, çikolata hep dibe çöker, erir ve kekim mahvolur. Pakmaya’nın bitter parça çikolatası ısıya dayanıklı, fırında erimiyor dediler. Deneyelim, görelim dedim. Sonuç? Harika! Pakmaya bitter parça çikolatalar dibe çökmemiş, erimemiş. Ve kekime şahane bir görsellik katmış. Tadı mı? Tadı enfes, mmm... dolu dolu kakao duygusu...
Pakmaya sadece yenilikçi ve kaliteli ürünleriyle değil birbirinden güzel tarifleriyle vazgeçemediğim lezzet yardımcım. www.mutfaginyildizi.com’da birbirinden nefis tarifler biz hanımları bekliyor.
Size tavsiyem, www.mutfaginyildizi.com’a bakmadan mutfağa girmeyin...
Bir boomads advertorial içeriğidir.
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)