Pazartesi, Mart 10, 2008

SIYAM KEDISI VE SOKAK KEDISININ ASKI SOBEE


Posted by Picasa
KEDIMIN yani Dumanımın aşkını sızlerle paylaşmak ıstedım.Urlada pencereden askına baka baka bır hal oldu.Kardeşime kalsa sokak kedısını eve bıle almayı duşundu.Ama sonra aşı durumundan vazgeçtı.Kızım ıle teyzesi onları boyle goruntulemişler.Kaldığımız surece ıkısı boyle pencerelerden bakıştılar..Sankı bır resımde dıkkat edersenız beyaz kedı yanağını uzatıyor bızımkıde opuyor gıbı cıkmış.Fakat bız Izmıre donunce ayrılmak zorunda kaldılar yaza artık buluşacaklar.Canım Yarenim beni sobelemiş bıraz geç kaldım ama cevaplıyorum soruları.

1.MASA USTUNDE OLANLAR

Bılgısayarım ve cocuklarımın resmı buna kedımde dahıl oda benım kucuk oğlum.

2YAPMAK ISTEYIP YAPAMADIKLARIM

Çalışmak daha doğrusu oğretmenlık yapmak cok ısterdım.Gemıyle dunya turu.Tum aılemı aynı memlekette oturtmak ısterdım.

3.HAYATTA EN KEYIF ALDIĞIM ŞEYLER

Aılemle olmak(anne baba cocuklar ve kardeşler)Sabahın erken saatlerınde nesımı alıp sızlerın yorumlarını okumak.Denızde yuzmek.Çarşı pazar dolaşmak.Dumanla oynamak.

9 yorum:

muko dedi ki...

ayy yazıkk yaa ayrıldılarmıı kıyamammmmmmmmmmm,yaza kadar nasıl bekliyecekler ki:)
benim keyif aldıklarımdan biridir yazılan yorumları okumak

sibellebutikpasta dedi ki...

Çok alemsiniz, fotoroman gibi resimlemişsiniz aşklarını:-))) hele ortadaki resimde seninki paparazzilere yakalanmış da onlara kafa tutar gibi bakmış:-))) Allah kavuştursun ne diyim:-)

Gönül dedi ki...

ay bebişim yaaa ben kediden çok korkarım yanından bile geçemem kaldır şunu yada hemen tarif ekle.))))) korktum valla.....kıss kedilere rahat versene mart ayına girdik alla alla ahahahahahah:)) hade öpüyorum sevgilerimle

HULYA dedi ki...

Ablacığım,
Dumancık çok sevmişti bu beyaz kediyi ama o bizim Şanslıyla beşik kertmesi bu yüzden uslu dursun dimi.Sevgiler

ayşegül mutfakta dedi ki...

çok sevimliler :)
pencereyi açsaydınızda biraz koklaşsalardı keşke kıyamam ya :)
dumanda çok yakışıklı bu arada..

Neşeli Sesler dedi ki...

Kıyamam canım yaaa
:)

Yaren dedi ki...

Ozay ablacim güzel cevaplarin icin cok tesekür ederim canim,canim benim ne de güzel cevaplamisin.Hele kedilerin resmine bayildim,cok hos yaa.Öyle görünce eski türk filmleri geldi aklima,aga kizi ile maraba olayi :)))))Niye sevenleri ariyorsun Ozay abla yaaa:)))Cok tesekürker resimleri bizlerle paylastigin icin canim.Sevgiyle kal,öptüm canim.

EZGi :)) dedi ki...

CANIM KEDİŞLERİ NE GÜZEL ÇEKMİŞSİN.
SOBEYE CEVAPLARINDA HARİKA KOCAMAN SEVGİLER

butterfly dedi ki...

Canım bayıldım kediciklere ve onların aşkına:). Hayvanlar da aynen bizim gibi yaşıyor bazı duyguları, hatta çok daha safça. Benim de sultan papağanım var, ilk aldığımızda çok tedirgindi sonra bize alıştı ve aramızda çok kuvvetli bağlar kuruldu, o da evin bir ferdi gibi şimdi:).
Sevgiler..
aslı