Pazartesi, Mayıs 11, 2009

HEDIYEM (HEDIYELEŞME ETKINLIGI

Merhaba arkadaslar bugun sızlerle hedıyemı paylaşmak ıstıyorum.Sevgili Bahar'ın ( cadı kazanı)duzenlemış oldugu hedıyeleşme etkınlıgınde ben Sevgıli Elıfe ( neselisesler)cıkmışım.Cumartesı kapı calınıpta bır paketle kargocuyu karsımda gorunce hem cok şaşırdım hemde cok sevındim .Anneler gununden bır gun once gelmesıde benım ıçın cok hoş bır suprız oldu.Heycanla paketımı acıpta hedıyem ve Elıfcıgımın cok tatlı yazıları ıle karsılasınca cok mutlu oldum.Bu blog dunyası ne guzel bır seymış.Hergun yenı yenı arkadaşlarla tanışmak ne guzel.Bu arada Hulyamada tesekkur etmeden gecemıyecegim.Blogumu onun sayesinde acmıştım
.Ben yapamam dıye bırde huysuzluk etmıştım o zamanlar.Sımdı bıraz uzak kalsam aklım buralarda kalıyor neler oluyor , kim neler yapıyor dıye..Canlarım hepınızı tanıdıgıma oyle memnunum kı ıykı varsınız ıykı burdayım..

9 yorum:

Zehra Gürgen dedi ki...

Özaycım güzel günlerde kullan canım :)

akasyakokusu dedi ki...

canım benim yaaa..iyiki blogcu olmuşun bak..birbirimizi görmesekte işte böyle kim var ne var neler yapmışlar diyoruz..sevinip üzülüyoruz..bak mesela filiz ablada kaza geçirmiş haberin varmı sevgili nunu sayfasında bahsetmiş..ben önceden görmüştüm..kızı not yazmış sayfasına..üzülüyoruz ağlıyoruz seviniyoruz ne güzel birlikte olmak..
hediyeni güle oynaya kullan mamalar yap içinde Allah c.c. içine sindirsin..misafirler ağırla emi..bende aldım konyada bir arkadaş çıktı...bakalım benim süprizim kimden bekliyorum..çok öptüm..

Damak Tadı dedi ki...

Canım,hediyeni güzel günlerde,nefis muffinler yaparak kullan..Kocaman öpüyorum yanaklarından canım benim..


Sevgilerle..

Unknown dedi ki...

kimbilir ne kadar mutlu olmuşsundur.

Yıldız dedi ki...

Merhabalar,
canım hediyen çok güzel iyi günlerde güle güle kullan :)

Unknown dedi ki...

HEDİYENİ İYİ GÜNLERDE KULLAN CANIM BENİM GERÇEKTEN ARKADAŞIMIZ NE GÜZEL BİR HEDİYE SEÇMİŞ ONADA BURDAN TEŞEKKÜRLERİMİZ GÖNDERELİM..
GÜZEL ANNENİN VE SENİN GEÇMİŞ ANNELER GÜNÜNÜ CAN-I GÖNÜLDNE KUTLUYORUM...

Neşeli Sesler dedi ki...

Canım,
MEktubu sanki beni tanıyan birisine yazmışım gibi altına sadece neşelisesler yazmışım. Blogumun tam adını bile yazmamışım:) Düşün artık ne sıcaklıkla yazdım. Canım beğenmene sevindim güle güle kullan.
Sevgiler.

Yaren dedi ki...

Sende iyiki varsin bizde iyiki seni tanimisiz ablacim.Bende ilk actigimda bu kadar güzel arkadaslarimin olacagini tahmin etmiyordum.Oh ne iyi etmisizde acmisiz blogumuzu.Ozay ablacim anneler günün kutlu olsun ,cocuklarina uzun mutlu yillar diliyorum. Hediyelerinde cok güzel güle güle kullan canim.Sevgimi birakiyorum mmmuah öpüyorum:)

sibellebutikpasta dedi ki...

Canım geçmiş anneler günün kutlu olsun, hediyeni de iyi günlerde kullan canım
Öpüyorum