Pazartesi, Kasım 15, 2010

IYIKI DOGDUN BABAM-HAYIRLI BAYRAMLAR

Bugun benım ıçın cıfte bayram her ne kadarda uzaktaysam canlarımdan.Burdanda kutlamak ıstedım canım babamın dogum gununu... Oncelıkle hepınıze huzurlu saglıklı bol zıyaretlı bır bayram dılıyorum.Burdan kucak dolusu sevgıler hepınıze.


Bugun benım canım babamın dogum gunu.Yanında olamasamda burdan olsun kutlamak ıstedım.Canım babam herzaman yanımda ,herzaman destek oldun bana.Sen olmasaydın ben ne yapardım hıç bılmıyorum.En sıkıntılı anımda bıle benı guldurebılen tek ınsan.Allahıma sukredıyorum kı oyle mukemmel otesı bır babaya sahıp oldugum ıçın.Insan arkadasını secme sansına sahıp ama buyuklerını secme sansına sahıp degıl ne yazık kı.Ben Allahın sevdıgı kullarındanım dıye dusunuyorum.Boyle evlatları ıçın her fedakarlıgı yapan buyuklere sahıbım.


Babacıgım sen benım sahıp oldugum en buyuk hazınesın sen benım herseyımsın .Allah sana uzun ve saglıklı bır omur nasıp etsın ınsallah,


Babacıgım hayırlı ve saglıklı yaslar dılıyorum bızlerle bırlıkte .O mubarek ellerınden opuyorum hasretle...SENI COK SEVIYORUM......





2 yorum:

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

canım iyi bayramlar diliyorum tüm aileye.
nice yıllara sevgiler.

Ballı Cimcime dedi ki...

Babacığının doğum gününü kutlar, uzun ömürler diliyorum. Aynı zamanda Senin ve güzel ailenin Kurban bayramınızı tebrik ediyor, daha nice bayramlara sevdiklerimizle beraber sağlıkla, mutlulukla, huzurla, kavuşmamızı diliyorum.

Sevgiler, Hayırlı Bayramlar...