MALZEMELER
2bardak pirınç
bir avuç arpa şehriye
4 bardak su
1kahve fincanı dolusu kuş üzümü
1adet sogan
300 gr kuşbası et
tuz ,karabiber,
YAPILIŞI
Pirinçler yıkandıktan sonra arpa şehriyesi ile birlikte kavrulur.Diger taraftan haslanmış ve minik minik kesilmiş etleri soganla kavuralım.Bu işlemler bittikten sonra pilavı yapacagımız tencerenin altına etlerı onun üstünede pırınç ve arpa sehrıyeyı eklıyelım.Son olarak uzumlerı tuzu ve suyunu ekleyıp pilavımızı pişirelim.Ve afiyetle yiyelim ..
5 yorum:
Ellerine sağlık:)
ellerine sağlık canım nefiss sevgiler
eline sağlık özaycım.
bende bu halini severim, çok nadir yesemde :)
hakkını vermişsin helal :)
kocamananım sevgiler c
Oooooohhh...Olsa suyundan da koy diyecepim ama..Neyse susuz da olur, ben bi tabak alayım canım..Ellerine sağlık:))))))))
sevilmeyecek gibi değilki harika olmuş
sevgilerimle..
Yorum Gönder