Cuma, Ekim 05, 2018

9 Ekim’de Keşfedilmeyi Bekleyen Binlerce Kampanya!

Metro, faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde olduğu gibi, Türkiye’de de işini özveriyle yapan işletme sahiplerini desteklemek için 9 Ekim Kendi İşim Günü’nü düzenliyor. Metro Türkiye, herkesi cazip kampanyalardan faydalanmaya davet ediyor.
Metro, her yıl Ekim ayının ikinci Salı günü, dünyanın dört bir yanındaki işletmelerle birlikte Kendi İşim Günü’nü kutluyor. Bu yıl 9 Ekim’de gerçekleştirilecek olan Kendi İşim Günü kapsamında Metro, kendini işine adayan, Metro müşterisi olsun ya da olmasın tüm işletme sahiplerine destek olmayı ve farkındalık yaratmayı hedefliyor.
                                                   
Kendi İşim Günü’ne katılmak isteyen farklı sektörlerden işletme sahipleri, www.kendiisimgunu.com.tr internet sitesi üzerinden 9 Ekim’e özel kampanyalarını oluşturuyor, kampanyalar yayımlandığı anda haritada yerini alıyor. Tamamen ücretsiz olan bu tanıtım sayesinde küçük işletmeler, daha fazla kişiye ulaşarak yeni müşteri kazanma fırsatı yakalıyor.
                                                                                                  
Metro’nun Kendi İşim Günü için internet sitesi üzerinden şu ana kadar binlerce kampanya girişi yapıldı. Restorandan pastaneye, konaklamadan etkinliğe kadar uzanan 8 farklı kategoride, birbirinden cazip fırsatlardan yararlanmak isteyen herkes gibi siz de, internet sitesini ziyaret ederek, harita özelliği sayesinde bulunduğunuz şehirdeki kampanyaları keşfedebilir, sunulan fırsatlardan yararlanabilirsiniz.
9 Ekim tarihini bir kanara not edin, Türkiye’nin dört bir yanındaki küçük işletmelere ait binlerce kampanyadan siz de yararlanın! Hemen www.kendiisimgunu.com.tr’yi ziyaret edin, Metro ile Kendi İşim Günü’nü kutlamalarına siz de katılın.
Bir boomads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok: