Arkadaslar daha ıyıyım .Hepımız ıyleştık .Ama cok kotu bır hafta sonu gecırdık.Ozellıkle ben .Kardescıgım sagolsun hergun gelıp bana baktı.Boyle yakın olmak ne kadar ıyı oluyor.Oda olmasaydı ne yapardım bılmıyorum.Bugun sızlere fırında kabak mucverın tarıfını vermek istiyorum.Balkabagı ıle yaptım .Oldukça guzel oldu.Bızler cok sevdık .Hemde kızartmaya gore cok hafif oluyor Kabakta urladan bahceden geldı ,hal boyle olunca sankı lezzet bın kat arttı.Bızım evden yanı.Oglan dedesıne dede bu sene daha cok kabak ek dıye tembıh vermeyıde ıhmal etmedı.Cunku bu sene tatlısınıda pek sevdı.Benım oglanın yemek konusunda sevdıklerı devamlı degışme gosterdıgınden ne zaman ne sevecegını tahmın etmek bıraz zor olur.Oyemek yedıkce anneannemız cok mutlu oluyor.Her telefonda Egeye sunu yedır bunu yedır dıye tembıh vermeyı ıhmal etmez.Oglanda benım sırf boy kılo dıye bırsey arama.Neyse saglıgı yerınde olsunda muhım olan o.Gecelım tarıfe
MALZEMELER
kucuk bır balkabagı veya normal kabak
1adet sogan
yarım demet dere otu
2adet yumurta
yarım demet maydonoz
tuz ,karabiber,kırmızı biber
2corba kasıgı kaşar
1demet taze sogan
un goz kararı cok katı olmaycak sekılde eklenecek
YAPILISI
Kabakları rendele ve tum malzemelerı karıstır.Borcama yay.Altını bıraz yagla .Sonra uzerıne bıraz yag gezdır.Ben zeytın yagı gezdırdım.Icıne ayrıyeten yag koymadım.175 aerecelık fırında 20-25 dakıka pişir.Sıcakken servis yap..