Perşembe, Mayıs 22, 2008

IYIKI DOĞDUN HULYAM






Canım KARDEŞİM IYIKI DOĞDUN .ALLAH SANA UZUN OMURLER MUTLU YASAMLAR VERSIN TUM SEVDIKLERINLE BIRLIKTE.NE MUTLU KI BANA SENIN ABLANIM.IYIKI DOĞDUN BENIM CAAAAAAAAANIM KARDEŞİMMMM....ALLAH BIZI HIÇ AYIRMASIN TONTON NINELER OLUNCA BILE HEP BIRLIKTE OLMAK NASIP ETSIN.SENİ ÇOKKKK SEVIYORUUUUM...

5 yorum:

Kurabiyeci dedi ki...

Canım Ablacığım,
bu güzel jestin karşısında çok duygulandım çok çok teşekkür ediyorum ve nice yıllara inşallah hep birlikte ulaşırız diyorum.İyi ki benim ABLAMSIN DİYORUM.KOCAMAN ÖPÜCÜKLER :-)))SENİ ÇOK SEVİYORUMMMMM!!!!

sibellebutikpasta dedi ki...

Canıım, Allah ikinize de uuzuuun mutlu ömürler versin, bu güzel abla kardeşi birbirinden hiiiç ayırmasın...İkinizi de çok seviyorum

Bir Dilim Düş dedi ki...

Özaycığımm Allah sizi hiç ayırasın öpüyorum ikinzi de sevgiler...

egeli dedi ki...

canım benim ne güzel yazmışsın,allah uzun ömürler versin inşallah ikinize.sevgiler

Damak Tadı dedi ki...

Hülyam,Hülyam iyi ki doğmuşsun,iyi ki böyle tatlı bir ablaya sahip olmuşsun.(keşke benimde olsaydı.Allah bozmasın bu güzelliğinizi ve ayırmasın sizleri..Aminn!)Nice mutlu yıllara..

Canım Özay'ım benim,sen ne tatlı,ne şeker,ne candan,ne güzel bir arkadaşsın.Seni çok seviyorum demekle sanırım her şeyi anlatıyorum..Artık çalışmak istemiyorum ve bir seyyar gibi çıkıp dolaşmak istiyorum.

Bellimi olur belki bir gün bende katılırım toplantınıza ertesi günü dönerim..))

Kocaman öpüyorum seni canım..Sevgiler