Çarşamba, Ağustos 25, 2010

ÖZSÜT ETKINLIGİ







En sonunda bızde Izmırlı Blog Yazarları olarak bır davet aldık.Umarım dıger davetler bunu takıp eder dıyelım.Daveti alınca cok sevınıp hemen kabul ettım.Cok sıcak bır Izmır aksamında bır okadar sıcak sohbetler eslıgınde gullaçlarımızı taddık.


Bizi orda Mine Hanım guleryuzuyle karsıladı.Cok sıcak sohbetler ettık .Mıne Hanım bızlere yapım asamalarını anlattı.Herseyı ne kadar tıtızlıkle takıp ettıklerı zaten tatlılardanda her haliyle bellı oluyordu.Zaten cok tatlı seven bırı olarak o guzel gullaçları denemek bır zevktı.Uc cesıt gullaç denedık .Bırı hepımızın bıldıgı klasık gullactı .Frambuazlıya adete bayıldım .Mutlaka denemenısı onerırım .Karadutlu da cok guzeldı .Ama dedıgım gıbı benım tercıhım frambuazdan yana.


Mıne Hanımın uretım asamalarını bızlere anlatırken heyecanı onların ışlerıne ne kadar onem verdıklerını gosterdı..Hersey hemen hemen evımızde yapılanlar gıbıydı.Evet Ozsutte gayet rahatlıkla her turlu tatlıyı yıyebılırsınız.


O gece hersey o kadar guzeldı kı sohbetlerden saatın nasıl gectıgını anlayamadık bıle.


Tesekkurler Özsüt bızlerı unutmadıgın ıçın.

6 yorum:

Esma Ercengiz dedi ki...

Özay Hanım güllaç yemekten sizinle fazla muhabbet edemedik. Ancak tanışdığımıza çok memnun oldum. İnşallah başka etkinliklerde de biraraya geliriz.
Sevgiler..

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

ama şu etkinlikler olmasa yüzünüzü göreceğimiz yok.
Egeli bloggerler tembelleşti
hepinizi şikayet ediyor şimdilik sarı kart gösteriyorum :((
::)))))
:))))))))
öpüyorum canım.. çok sevgiler..
afiyet olsun.

muko dedi ki...

ne güzel bir buluşma olmuş

sevgilerrr

Egeden Tarifler dedi ki...

Güzel bir akşamdı ben de tekrar bir araya gelmeyi diliyorum :)

Bir Dilim Düş dedi ki...

Ohhhh süpermiş vallahi inşallah devamı da gelir canım :)))

Sevgiler,
Evren

lezzet-i mekan dedi ki...

özaycım, çok teşekkürederim. hepiniz çok güzel çıkmışsınız. bizlerde inşallah tekrar görüşme şansı elde ederiz. güzel bir pazar akşamı dilerim canım, sevgiler.