MALZEMELER:
1 adet ekmek
3 yumurta
1 çay bardağı kadar sıvıyağ
YAPILIŞI:
Ekmekleri 2-3cm.büyüklüğünde olacak şekilde elinizle ufak parçalara ayırın.Bir tencereye yağı koyup parça ekmekleri katıp beş dakika kadar karıştırarak kavurun.Ortasını açıp yumurtaları kırın karıştırarak yumurtaları biraz pişirin sonra ekmeklerle birlikte hepsini bir güzel harmanlayın.İsterseniz biraz tuz da katabilirsiniz.
Afıyetler olsun...
9 yorum:
sen beni nerelere götürdün şimdi güzel arkadaşım bir bilse.
kahvaltıları bir dönem hep böyle yapardım çokkk uzuun yıllar önce..
ellerine sağlık çok çok sevgiler canım..
şimdi yaptım çocuklara kahvaltıya. ellerine sağlık.
Ellerinize sağlık. Çok leziz görünüyor. (Bayat ekmekler için çok iyi bir fikir.)
Saygılar.
Hemen deneyeceğim,ellerine sağlık, canım çekti,sevgilerrr....
bayat ekmekleri degerlendirmek için güzel bir fikir.ellerine saglık.
Ekmekleri ziyan etmemek adına,çok faydalı bir tarif olmuş.Görüntü de oldukça lezizz :) ellerine sağlık..
ekmekleri değerlendirmek açısında güzel bir ppaylaşım olmuş elinize sağlık
sevgiler
Kadir Gecemiz Mubarek Olsun.
Özay ablacım Kadir gecen mübarek olsun Rabbim bu gecede ne duan varsa kabul eylesin.
Yorum Gönder