Salı, Ekim 18, 2011

Kahvaltı Etkınlıgımız



16 ekım pazar gunu yıne cok guzel bır etkınlıkle bır araya geldık.Nese ıçınde yenılen yemekler eslıgınde yapılan bol sohbetlı ve bol resımlı bır buluşma oldu.Basta Bahar ve Muberra arkadaslarımıza cok cok tesekkur etmek ıstıyorum.Hersey cok guzeldı .Zaman herzamankı gıbı su gıbı akıp gıttı.Serapcıgımın ekmeklerı ve Sevgılı Zeynebın nefıs cıkolatalarının tadı damagımda kaldı.Ellerınıze saglık arkadaslar.Ayrıca kahvaltıya katılan tum arkadaslarada tesekkurlerımı yollamak ısterım.Sponsorlarımızıda unutmamak gerekır.Nıvea kremlerımı kullanmaya basladım sonuçları yıne burdan paylaşacagım benı takıp edın.Zeytin yagımlada eve gelır gelmez aksam ıçın salatada denedım .Bundan sonra hangı zeytın yagını kullanma dusuncem sımdıden kalktı dıyebılırım.Tesekkurler Zeytın iskelesı..
Sponsorlarımızıda sonsuz tesekkurler
Ayrıca asagıda blog ısımlerı bulunan tum arkadaslarada bır kez daha tesekkurler.Baska etkınlıklerde yıne bırlıkte olmak umıdıyle..

4 yorum:

tarih84 dedi ki...

unutulmaz günlerden birisi daha sonlandi´, cok eglenceli ve bol süprizliydi. sizlerle yeniden bir dahaki bulusmamiy daha kisa sürede gerceklesir insallah:)

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

tekrarları nasip olsun sağlıkla inş. sevgiler

Fatma dedi ki...

Yüz yüze görüşmek çok güzeldi,bol sohbetin olacağı görüşmelerde tekrar buluşmak dileğiyle.
Sevgiler.

Selcen Şenocak dedi ki...

her zamanki gibi çok güzel bir gündü. öpüyorum...