31 Mart pazartesi Tepekule Catering&Maksan Yemek okulu açıldı .Yemek bloğu yazarları olarak bizlerde bu açılışa davetliydik.Once gayet keyifli geçen kokteylden sonra açılışı İzmir'in şeflerinden Nevzat Usta yaptı.
Açılışımız olduktan sonra yemeklerimizi yapmaya Binali Yılmaz ve Abdullah Yavuz eşliğinde geçtik.Okulun ilk kursiyerleri bizdik.Yemeklerimizi yaptıktan sonra bu güzel tatları Tepekule Teras Restoranda nefis manzara eşliğinde tattık.Hepsi çok lezzetli olmuştu .
ETLİ KİRDE
SÜTLÜ KADAYIF
EGE OTU
PASTIRMALI MUCVER
Bu güzel etkinlik için Tepekule Catering & Maksan Yemek Okulu şefi Binali Yılmaz ve Abdullah Yavuz’a , bizleri davet eden ve sertifikalarımızı sunan Tepekule CateringReklam Yönetmeni sevgili Derya İzgiş’e çok çok teşekkürler .Daha nice etkinliklerde birlikte olmak dileklerimle diyorum...
1 yorum:
Her yazılan yazı da tekrar o güne gidiyoruz,eline sağlık Özay'cığım.Sevgilerimle.
Yorum Gönder