Pazartesi, Nisan 07, 2014

Tepekule Catering & Maksan Yemek Okulu Açılışı Ve Workshop Etkinliği


31 Mart pazartesi Tepekule Catering&Maksan Yemek okulu açıldı .Yemek bloğu yazarları olarak bizlerde bu açılışa davetliydik.Once gayet keyifli  geçen kokteylden sonra açılışı İzmir'in  şeflerinden Nevzat Usta yaptı.
Açılışımız olduktan sonra yemeklerimizi yapmaya  Binali Yılmaz ve Abdullah Yavuz eşliğinde   geçtik.Okulun ilk kursiyerleri bizdik.Yemeklerimizi yaptıktan sonra  bu güzel tatları Tepekule  Teras Restoranda  nefis manzara eşliğinde tattık.Hepsi çok lezzetli olmuştu .
 
ETLİ KİRDE
 
 
 
 
SÜTLÜ KADAYIF
 
 
 
 
EGE OTU
 
 
 
PASTIRMALI MUCVER
 
 
 
 
Bu leziz tatların tarifini en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım.Yapmanızı tavsiye ederim.
Bu güzel etkinlik için  Tepekule Catering & Maksan Yemek Okulu şefi Binali Yılmaz ve Abdullah Yavuz’a , bizleri davet eden ve sertifikalarımızı sunan Tepekule CateringReklam Yönetmeni sevgili Derya İzgiş’  çok çok teşekkürler .Daha nice etkinliklerde birlikte olmak dileklerimle diyorum...

1 yorum:

nergis mevsimi dedi ki...

Her yazılan yazı da tekrar o güne gidiyoruz,eline sağlık Özay'cığım.Sevgilerimle.