Salı, Ocak 27, 2009

MIMLENMIŞIM

Sımdı mıme cevap verırken bu tabagı neden koydum dıye soracaksınız.Arkadasınızı artık durdurasınız diye.Neyımı durdurasınız?? Tabiki bu iştahımı gecen seneye kadar boyle bır tabak onume gelse hemen ıçınden sadece bırını secer ve dıgerlerını nazıkce ev sahıbı farketmeden mutfaga bırakırdım.Farketmeden dıyorum cunku fark ederse yemem ıçın ısrar ederdı.Sımdı ıse tabak tertemız gerı verılıyor.Gecen seneden bu yana epeyı yol katetmışım yanı.Kılo acısından. Bu yazıyı yazıyorum cunku galıba kendı kendıme gunah cıkarıyorum.Bırı beni frenlesın yahuuuuuu...Kendı ıradesızlıgıme cok uzuluyorum.Aslında ıradesız bırı degılımdır.Neden boyle oldum bende bılemıyorum.Insallah yaza kadar bu fazlalıkları atacam.Epeyı bır fazlalık oluştu yanı sagımda, solumda.Sımdı daha fazla kafanızı utulemeden mıme geleyım.Hıc kıtap secmeden en yakınımdakı kıtabı secmem gerekıyordu.Fakat bızım bıl masasının altındakı kıtaplar ders ve cocuk kıtapları olunca afallayıp kaldım.Bırde Orhan Velının sıır kıtabı vardı artık ordan 161 ıncı sayfasındakı sıırden dortluk yazacagım.Beni canım arkadasım Sıbelim mimlemiş .Ona cok tesekkurler.Ben yazana kadarda cogu arkadaş mımlenmış oldugundan ben ısım vermıyecegım arzu eden kendını mımlesın:))))
Undan bızede pay,bizede pay
Koşun,bugday dagıtıyor Yusuf.
Undan bizede pay,bizede pay
Cökmeden sonu gelmıyen küsuf
Bendende sımdılık bu kadar.Sevgıyle kalın canlarım....

13 yorum:

Bir Dilim Düş dedi ki...

Özaycığım kilo verme konusunda sana yardımcı olabilirim. Abartmadan her istediğini yiyeceksin ama bir yandan da kilo vereceksin ne güzel değil mi?

Sevgiler,
Evren

Adsız dedi ki...

Özaycım al benden de o kadar..Yemeği her abartışımda kendime kızıp söz veriyorum ama her seferinde kendimi kaptırıveriyorum güzel yiyeceklerin büyüsüne:). Hele de tatlıya hiç hayır diyemiyorum, benim için en kötüsü de bu. Umarım irademizi yeniden, en kısa sürede geri kazanabiliriz canım:))..
Sevgiler..
aslı

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Evrencıgım cok tesekkurler canım.Tamamen benım karar vermemle ılgılı.Kendım ırademe sahıp oldugum anda cok cabuk kılo verebılme ozellıgım var.Ama arada kendımı cok koyverıyorum.Cunku ben kendımı bıraktım mı cok abur cubur yıyorum.Cocuklar gıbı..

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Aslıcıgım, benım abur cuburlarla basım dertte.Oglumla yarışıyom kı sorma.Irademı kazanmam lazım.Sevgıler...

Tijen dedi ki...

Özay'cığım,
Enerjimiz bol ve daim olsun. Spora, harekete devam!

Adsız dedi ki...

Ah özaycim bende aynen senin durumundayim çok zor,bugun basliyorum ertesi gun birsey gorup canim çekiyor ve hop yiyi veriyorum,çok zor çok,irade sifir bende:)) ama iste napayim bu tabaklari gorunce insan dayanamiyor,kolay gelsin canim sana,optm.

Adsız dedi ki...

aaahhh arkadaşım bu kilolarla halimiz ne olur bilmem,şu sıralar bende de bir iştah varki sorma.inşallah kilo vermeyi başarabilirim.sevgiler

GELİNCİK MUTFAK dedi ki...

hiç kiloyla ilgili problemim olmadı...çok şükür...genetik galiba...iyikide öyle...yiyorum sürekli...kardeşimde kilo almaya çalışıyor...olmuyor...hadi hayırlısı...

anneminkizıyim dedi ki...

Canim, afiyet sifa olsun, yinede arada fren yapmak gerek, bende cok abur cubur yerim ve kiloyuda alirim. Bu kis günlerinde fazla disari cikilip yürüyüste yapilmiyor. Acikinca meyva yemegi deneyince daha iyi oluyor. Alman arkadas yaninda ise havuc, elma ve turp dilimlemis getiriyor, bende bol bol pasta sandevic, oda yiyor bende, ama o saglikli kalorisiz ve vitaminli yiyecek yiyor. Arada bende öyle yapiyorum, sende istersen dilimle sebze ve meyvalari, yaninada yogurtlu dipp yap oohh ye istedigin kadar. Canim saglikli ve neseli günler dilerim, sevgilerimle....

Adsız dedi ki...

Özaycığım nasılsın canım.benimde iştahım yeni yeni azıcık azalmaya başladı sanırım:)))bu aralar çok yemiyorum ,hemde ekmeğide bayağı bi azalttım.öptüm canım.
can boğazdan gelir lafını da unutmayalım bu arada:)))))))
sebilay.

Adsız dedi ki...

En zoru o kararı verbilmke canım.Gerisi çorap söküğü gibi gelir

Unknown dedi ki...

ah şu kilolar...
bu yaz yapılacak düğünlerde şöyle incelmiş boy göstereyim derken son bir haftada mevcut kıyafetlere girememenin krizindeyim.
ama ben suçluyu buldum.anormal derecede düşük çıkan b12 değerlerimden dolayı almak zorunda olduğum vitaminler..
ama malesef bu içime hiçç su serpmiyor.size ve izmirime sevgiler..
:))

Yaren dedi ki...

Ozay ablacim aman dikkat et,o kilolar ne kadar zor veriliyor iyi biliriz:) Yaza kadar insal. incecik oluruz cümleten;)Sevgiyle kal ,öpüldün.