MALZEMELER
Yarım kilo lor
bir kılo yufka
1/2bardak sıvı yag
Arzu edilirse kaymak
1/2 kılo yogurt (içi için)
1kilo uzeri için yogurt
birkac diş sarmısak
YAPILIŞI
yogurt sıvı yag ve lor karıştırılır ve yufkanın içine konur.Yufka gevsek gevsek rulo halınde sarılıp yaglanmış tepsıye dızılır.Yufkalar bitene kadar işleme devam edilir.Sonra uzerıde yaglanıp fırına verilir.Piştikten sonra fırından alıp sarmısakladıgımız yogurdu uzerine kaşıkla yaydıra yaydıra dokeriz.Sonra afıyetle yeriz..
3 yorum:
Çok değişik ama çok leziz görünüyor özay ablacım ellerine sağlık;))
Ellerine sağlık canım,hem kolay hem lezzetli bir tarif denemek lazım :))
Tarif benim zevkime hitap ediyor ılık ılık yemek eminim çok güzeldir, tarif için teşekkürler:)
Yorum Gönder