Perşembe, Ekim 15, 2015

ACELYA AKKOYUN ILE PRIL ETKINLIGI

 
 
 


4ekim pazar günü çok keyif aldığım bir etkinliğindeydik .Gamzeli güzelimiz Açelya Akkoyun ve HENKEL  Yetkilileri ile Forum  Bornova yemeginde  buluştuk. ...  Pril zaten yıllardır severek  kullandığımız bir marka .Onun etkinliğinde bulunmakta gayet keyif vericiydi.  . Önce sohbetler eşliğinde yemeklerimiz yendi. Sonra olmazsa olmazımız resim çekilmeler geldi .Acelya Hanımın hafızasına da hayran kalmamak elde değildi. Bizlerle ilgili detayları hatırlaması ,hergün binlerce kişiyle karşılaşması düşünülürse. . Daha içeri girer girmez kardeşim Hülya'yla ayrı oturmamızı sordu  Bizlerin  yani kardeşim Hulyayla saclarımızın renklerinin değiştiğini bile hemen farketmiş. . Evet hakikatten mutluluklar ayrıntılar da gizli diyorum. Ayrıca samimiliğine de hayran kaldığım bir sanatçı. Orda prille gelecek sene ıçın de anlaşma yaptıklarını  bizzat Işıl Hanımın ağzından duyduk. Çok mutlu olduk bizler de. Bu etkinlikte yer almak çok güzeldi.



Yemeklerimiz yenilip resimlerimiz yenilince Forum Bornova alanın da kurulan etkinlik alanına geçtik. Bu seneki yarışmamız bulaşık makinesine en hızlı bulaşık yerleştirmeydi.  Sevilay'cıgımla yarıştım .Bulaşıkları makineye yerleştirmek hiç bu kadar heycanlı ve keyif verici olmamıştı .Evde de bu yöntemimi kullansam. Pril 7 farklı şehre konuk olup en hamarat bayanı arayacak .En sonun dada bu bayanlar İstanbul'da yarışıp Samsungdan beyaz eşya seti kazanacak .Merak edenler bu heyecanlı ve bir o kadar güzel serüveni prilin instragram hesabından takip edebilirler(@prilturkiye.).Takip edin ve yapılacak yarışmalara sizler de katılın diyorum.

Prile, Açelya Akkoyun ' a ve tabi ki Med Partners Ajans Müge Hanım'a davetleri ve bu güzel organizasyonları için çok çok teşekkür ederim... Başka güzelliklerde buluşmak üzere diyorum...



 

 

5 yorum:

lokumpilavi dedi ki...

Ne kadar keyifli bir etkinlikti. Bulaşık makinasına yerleşim yapmak hiç bu kadar ellerimi titretmemişti :))) Sevgiler

aslı dedi ki...

Çok güzel bir etkinlik olmuş :)) Sevgiler.

seldanın mutfak defteri dedi ki...

Merhabalar ablacım,
Çok keyif aldığım bir etkinlikti. Sevilay' ın dediği gibi bulaşık makinesine tabak yerleştirmek hiç bu kadar heyecanlı olmamıştı :)
Sevgiler,

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Evet cok keyif aldığım etkinliklerden biri daha .Teşekkurler pril.

Adsız dedi ki...

Bu tür etkinlikleri çok beğeniyorum ama hep kaciriyorum ;)