Cuma, Ekim 16, 2015

SALOON KOPUK SABUN

 
 Dun kargodan bu güzellikler çıktı. Saloon kopuk sabun cıkarmiş. Bir yemek bloğunda bu sabunların ne işi var demeyin Yemek yaparken devamlı eller yıkanmalı. Ben eldivenle yemek pişirip pasta börek yapmıyorum açıkçası .Ama mutfakta bol bol ellerimi yıkarım. Hijen çok önemli. O yüzden hemen bu kopuk sabunları kullanmaya  başladım bile..Hepsi birbirinden güzel .Yumuşacık eller.Lavanta benim favorim oldu. Oğlan benden meraklı baktım lavaboya sıralamış bile. Elleriniz  yıkadıktan sonra mis gibi ve yumuşacık .Kullanın memnun kalacaksınız  derim.
 
Saloon Köpük El Sabunu, benzersiz içeriği , yumuşak kremsi köpüğü ve paraben içermeyen özel formülü sayesinde cildin doğal dengesini koruyarak, elleri tahriş etmeden temizler ve ipeksi yumuşaklık sağlar. Her cilde uygun formülü ve içeriğindeki mis kokulu yağlar sayesinde her yıkamada doğal ve bir o kadar keyifli bir deneyim yaşamaya hazır olun!
Yeni Saloon Köpük Sabunlar, ev içi kullanıma uygun ve son derece şık ambalajlarıyla banyolara farklı bir güzellik katarak, tropik meyvelerin tazeliği ve lavanta ferahlığını evlere taşıyacaklar. Klasik sıvı sabunlardan farklı olarak, kremsi köpük formatta sunulan bu özel ürün, hoş aromalı Frambuaz, Citrus & Mango ve Lavanta esanslı 3 farklı varyantta raflarda yerini almaya başladı.
Fiyat: 300ml 5.32TL

4 yorum:

Bir Dilim Düş dedi ki...

İyi günlerde kullan canım...

Sevgiler

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Teşekkurler Evrencigim.

Unknown dedi ki...

Lavanta ferahlığıyla çok güzel bir ürün olduğu kesin. Güle güle kullanın...

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

sağlıkla kullan canım.